Graszoden laten leggen

Binnen één dag graszoden laten leggen

Graszoden laten leggen door een professioneel team is een logische keuze. Bij het aanleggen van uw gazon is het belangrijk dat de graszoden op een gezonde bodem terecht komen, met een goede waterhuishouding en voeding voor het wortelstelsel van de graszoden. Zo blijft uw gazon ook in de toekomst in topconditie. 

Verspeek Graszoden zorgt daarom niet alleen voor mooie graszoden, maar zorgt ook voor een gezonde bodem. Alles om die topconditie te blijven onderhouden. Neem dit dus in overweging als u graszoden leggen uitbesteedt. 

Graszoden laten leggen door ons professionele team kan al vanaf € 6,50 euro per m2. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw wens

Graszoden laten leggen door Verspeek is binnen één dag geregeld. Met een professioneel team gaan wij aan de slag om een gezonde en sterke basis te ontwikkelen voor uw graszoden. Wanneer u ervoor kiest om uw graszoden te laten leggen door Verspeek komen we vrijblijvend naar uw gazon kijken. We bespreken samen met u de mogelijkheden en het gewenste resultaat. Ook aan de hand van foto’s of een filmpje kunnen wij een plan van aanpak maken.

Graszoden laten leggen door ons professionele team kan al vanaf 6,50 euro per m2.  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Graszoden laten leggen door Verspeek

Het laten aanleggen van uw graszoden door Verspeek zorgt ervoor dat u jaren plezier heeft van uw gazon. Dit doen wij als volgt:

  1.  Bekijken van de actuele situatie 
  2.  Het oude gras verwijderen
  3.  Verbeteren van de bodem
  4.  Egaliseren van de ondergrond
  5.  Bemesten met speciale voeding
  6.  De graszoden aanleggen
  7.  Nawalsen 
Bekijk hieronder een uitgebreide toelichting van onze aanpak.

CONTACT OPNEMEN

Wilt u meer weten over graszoden laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een gratis offerte aan.

Tel: 024 – 260 60 60
Mobiel: 06 – 25 08 56 08
E-mail: info@verspeekgraszoden.nl

Stappenplan graszoden laten leggen

1. De actuele situatie en wens

Eerst bekijken we de situatie van het huidige gazon, de ondergrond en het ontwerp of wens. Dit kan aan de hand van foto’s, maar we komen ook graag vrijblijvend kijken om de situatie goed in te schatten.

2. Het oude gras verwijderen

De basis van een nieuw gazon is een gezonde en geëgaliseerde ondergrond. We verwijderen het bestaande gras of begroeiing. Vervolgens frezen we de resten kort en mengen het met de grond. Dit bevordert de bodemstructuur en is meteen voeding voor uw nieuwe grasmat. Als het nodig is, spitten we de grond en verbeteren we de grond met een bodemverbeteraar. Spitten zorgt voor een goede waterhuishouding wat belangrijk is voor het wortelstelsel van het gras.

graszoden aanleggen

3. Egaliseren van de ondergrond

Vervolgens wordt de ondergrond geëgaliseerd. Dit doen we, afhankelijk van de grootte van het perceel, met de hand of met onze compacte lasergestuurde egaliseer machine (kilver). Hiermee egaliseren we heel efficiënt en nauwkeurig de ondergrond. Is er te veel of te weinig grond, dan wordt het afgevoerd of aangevuld. Uiteindelijk walsen we de ondergrond om verzakking te voorkomen. Het resultaat is een strakke basis voor uw gazon met de juiste afwatering en hoogte ten opzichte van uw bestrating.

4. Bemesten

Na het egaliseren bemesten we de grond met een organominerale bemesting. Dit geeft het gras extra voeding en bevordert de wortelgroei. We hebben een uitgebreid assortiment aan bodemverbeteraars en meststoffen passend bij het seizoen. Kijk hier voor ons assortiment.

gazon aanleg

5. graszoden laten leggen

We beginnen met het leggen van de graszoden in een kader. Dit vermindert de kans op uitdroging, omdat de uiteinden van de grasrollen zo min mogelijk bloot komen te liggen. Vervolgens gaan we het kader ‘invullen’ met de graszoden. Dit doen we baan voor baan en strak tegen elkaar. Uiteraard houden we rekening met de hoogte van eventuele bestrating, zodat u het gazon gemakkelijk kunt maaien.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@verspeekgraszoden.nl of 06-25085608.

6. (Bijna) klaar!

Er wordt nog één keer na-gewalst. De graszoden groeien hierdoor goed vast. Vervolgens kan de beregening aan en kunt u genieten van het nieuwe gazon!

Veelgestelde vragen en onderhoud

Heeft  u een vraag die onbeantwoord is gebleven? Kijk dan eens tussen ons veelgestelde vragen.

Meer weten over hoe u het beste uw gazon kunt onderhouden? Lees hier meer. 

Wilt u graag iemand van ons spreken? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze visitekaartjes

Offerte aanvragen;