Graszoden ophalen? Welkom bij onze drive-in!

Wij leggen uw bestelling voor u klaar.

Heeft u graszoden besteld? Wij leggen uw bestelling buiten voor u klaar, zodat u de graszoden gemakkelijk in uw aanhanger of auto laad. De graszoden of andere benodigdheden zoals bemesting en grond bestelt u via onze webshop

Haal snel en simpel uw graszoden af

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de afgesproken tijd klaarligt. Kom langs met uw auto (en aanhanger), dan helpen wij met het inladen van de graszoden. Dit proces is niet alleen snel, maar ook zeer efficiënt.

Let op: Er liggen geen graszoden klaar die zonder bestelling kunnen worden opgehaald. We zorgen goed voor onze graszoden en bewaren ze in de koeling. Maak het uzelf én ons gemakkelijk en bestel de graszoden online of vraag een offerte aan. Dan hoeft u nergens op te wachten.

Premium graszoden en extra’s

Onze graszoden zijn van topkwaliteit en ideaal voor uw tuin. Naast graszoden bieden wij ook essentiële benodigdheden zoals bemesting en speciale aarde aan. Deze bestelt u eenvoudig samen met uw graszoden via de webshop.

Verhuur 

Bent u op zoek naar speciaal gereedschap als een graszodensnijder, gazonrol of tuinfrees? Kijk dan bij onze verhuurservice. Handig gereedschap dat het leggen van uw nieuwe gazon vereenvoudigt.

Heeft u vragen over het afhalen van graszoden, of wilt u meer weten over onze graszoden en diensten? Neem gerust contact met ons op. We staan om u te helpen met al uw vragen.

Contact

Dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 22.00.

Tel: 024 – 260 60 60
Mobiel: 06 – 25 08 56 08
E-mail: info@verspeekgraszoden.nl

Verspeek Graszoden

Wylerbaan 57,
6561 KP Groesbeek

Openingstijden afhalen
(op bestelling):
di t/m zat 8.00 – 11.00

Onze visitekaartjes