Graszoden bestellen in Arnhem

Bent u op zoek naar prachtige graszoden in Arnhem? Dan bent u bij Verspeek Graszoden aan het juiste adres. Graszoden van topkwaliteit, donkergroen en onkruidvrij. Perfect afgestemd op de Arnhemse bodem.

In onze webshop vult u het gewenste aantal vierkante meters in samen met uw adresinformatie. Op basis van deze gegevens krijgt u de bezorgkosten te zien. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Laat uw de graszoden liever leggen of bent u op zoek naar maatwerk? Vraag een offerte aan en laat ons team binnenkort uw tuin onder handen nemen.

Verspeek Graszoden levert ook in de regio Arnhem, waaronder:

  • Arnhem
  • Velp
  • Westervoort
  • Huissen
  • Bemmel
  • Elst
  • Driel
  • Oosterbeek
Bezorggebied Verspeek graszoden

Graszoden thuis bezorgd

Heeft u graszoden nodig in Arnhem of omgeving dan kunnen wij deze bij u thuis bezorgen. De bezorgprijs is vanaf € 47,50 en is afhankelijk van de hoeveelheid die u bestelt en de afstand naar Verspeek Graszoden in Groesbeek (bij Nijmegen).

Afhalen

Uiteraard kunt u de graszoden ook bij ons afhalen. Wilt u de graszoden zelf naar Arnhem vervoeren, dan worden deze voor u ingeladen. U betaalt v.a. € 3,30 per vierkante meter wanneer u de graszoden afhaalt in Groesbeek (Gelderland).

Als u een grote oppervlakte bestelt en zelf vervoert is korting uiteraard bespreekbaar.

Contact opnemen

Tel: 024 – 260 60 60
Mobiel: 06 – 25 08 56 08
E-mail: info@verspeekgraszoden.nl

Referenties uit de regio

Titel: Top!
NaamL. Brouwer, Arnhem

Graszoden liggen nu 2 weken. Gras slaat meteen goed aan en groeit goed nu voor de 1e keer gemaaid. Resultaat een mooi, strak en groen gazon. Top!
L. Brouwer, Arnhem

Beoordeling: 5 uit 5.

Titel: Wereld van verschil
Naam: E. van Boekel, Elst

5 oktober de graszodensnijder gehuurd. Het oude gras verwijder en de grond omgespit en vlak gemaakt. Zaterdag 12 oktober heeft Verspeek onze graszoden ’s ochtends vroeg bezorgd. Om 12:00 lag er 120m² in! Een wereld van verschil.

Beoordeling: 5 uit 5.

Onze visitekaartjes