Compost / grond

Compost, tuinaarde, teelaarde en straatzand per zak of big bag

Kijk voor alle prijzen voor compost, grond, bodemverbeteraar in onze webshop.

Teelaarde

Teelaarde wordt ook wel zwarte grond of tuinaarde genoemd. Onze teelaarde is verrijkt met compost. Indien u een grote oppervlakte wilt ophogen is het voordelig om teelaarde in big bags te bestellen. Onze teelaarde laat zich gemakkelijk egaliseren.

Compost

Van Egmond Compost is een organisch bodemverbeterend middel op basis van veenproducten en verrijkt met natuurlijke meststoffen en kalk. Wilt u graszoden leggen maar twijfelt u over de kwaliteit van uw grond? Meng 1 à 2 zakken compost per 10 m² door de bovenlaag van de grond.

Bodemverbeteraar

Vitaterra is een professionele bodemverbeteraar, speciaal samengesteld voor de aanleg van gazons en borders. Vitaterra zorgt voor een gezonde start door de bodem verbeterende werking en de extra voeding. Meng 1 zak Vitaterra door 4m2 grond. Samenstelling: Tuinturf (Baltisch), veenmosveen, compost, kalk en Biovin.

Bemeste tuinaarde

Van Egmond Bemest Tuinaarde is een organische bodemverbeterend middel op basis van veenproducten en met toevoeging van natuurlijke meststoffen en kalk. (meer informatie www.egmondpotgrond.nl) Wilt u gras leggen maar moet uw grond opgehoogd worden (+/- 2 cm onder de rand van de bestrating)? Neem hiervoor bemeste tuinaarde.

Straatzand

Straatzand wordt ook wel geel zand of ophoogzand genoemd. Het wordt gebruikt onder bestrating of fundering.

Contact opnemen

Tel: 024 – 260 60 60
Mobiel: 06 – 25 08 56 08
E-mail: info@verspeekgraszoden.nl

Onze visitekaartjes