Graszoden vanaf € 2,80 per m² Prijzen

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Referenties

 

Ervaringen van onze klanten

Verspeek Graszoden |
Duidelijke advies op website en bij het ophalen

19 april 2015

Als bijstandsmoeder zelf de graszoden gehaald en gelegd wat perfect lukte dankzij het duidelijke advies op de website en persoonlijk bij het ophalen. ophalen is een feest apart dankzij de prachtige omgeving en vriendelijke welkom. veel hulp met inladen en tijd voor vriendelijk advies. En dat alles voor een superlage prijs. Al om al toppie!
Rianne, Malden

Beoordeling: 5 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Gazonsnijder heel makkelijk!

2 april 2015

Eerst wilde we de klus uit handen geven om een nieuwe grasmat te verkrijgen, maar toen zagen we toevallig op de site van Verspeek dat je een gazonsnijder kan huren.
Zelf aan de slag gegaan daarmee en dat ging heel makkelijk!
Gaat als een speer, ik kan het echt aanraden.
Marion van der Eem, Groesbeek

Beoordeling: 5 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Perfect mooi groen gazon

21 maart 2015

Ik had eerst een graszodensnijder bij Verspeek gehuurd, waarmee je 100m2 graszoden per uur kan los snijden!! echt een aanrader ipv met de hand. Daarna heeft Verspeek op vrijdagochtend volens afspraak de graszoden en bemesting gebracht. Een paar uurtjes later ligt er een perfect mooi groen gazon waar we heel veel plezier van gaan beleven! Christiaan bedankt!
Familie Ariens, Wamel

Beoordeling: 5 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Top!

21 oktober 2014

Graszoden liggen nu 2 weken. Gras slaat meteen goed aan en groeit goed nu voor de 1e keer gemaaid. Resultaat een mooi, strak en groen gazon. Top!
L. Brouwer, Arnhem

Beoordeling: 5 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Wereld van verschil

12 oktober 2013

5 oktober de graszodensnijder gehuurd. Het oude gras verwijder en de grond omgespit en vlak gemaakt. Zaterdag 12 oktober heeft Verspeek onze graszoden ’s ochtends vroeg bezorgd. Om 12:00 lag er 120m² in! Een wereld van verschil.
E. van Boekel, Elst

Beoordeling: 5 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Erg tevreden

7 september 2013

Onze graszoden liggen er nu 3 weken in. We hebben het advies van Verspeek opgevolgd. 2x gemaaid tot nu toe en ’s avonds voor het eerst bemest. Gras ligt er erg mooi bij!
We houden ons zeker aan het onderhoudsschema.
Familie Peters, Wijchen

Beoordeling: 4 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Toppie bedrijf

15 juli 2013

Vrijdag 12-07-13 gebeld en we konden zaterdag 13-07-13 het gras ophalen. We waren vergeten de roller te bestellen maar ze hadden er nog een staan en het was geen probleem om deze nog mee te krijgen. Kijk dat is nou service en vriendelijke mensen en met het terug brengen van de rollen werd er gelijk gevraagd: hoe is het gegaan met leggen enz. Toppie bedrijf
Kim van Groot Battave, Oss

Beoordeling: 5 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Zeer tevreden over de service

30 mei 2013

Zeer tevreden over de service rondom mijn bestelling. Een snelle reactie, correcte afwikkeling en een hoog service niveau en dat ook nog eens met een prettige bejegening. Wat wil je nog meer… ik kan het zeker aanraden.
K.v.E, Driebergen

Beoordeling: 5 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Zeker een aanrader

22 mei 2013

Goede service, goede kwaliteit en goede prijs. Zeker een aanrader.
Dave, Nijmegen

Beoordeling: 5 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Zeer tevreden

2 mei 2013

Ook wij zijn zeer tevreden over de geleverde graszoden. Mooie consistente kwaliteit en prima geleverd. Verder nog wat advies gekregen en zelf leggen was goed te doen. Prima prijs. Kortom, zeer tevreden. Ga zo door en bedankt.
Familie Vermijs, Oosterhout

Beoordeling: 4 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Prima levering!

11 mei 2013

Verspeekgraszoden heeft bij ons het gras geleverd. Het was netjes optijd volgens de afspraak. Het ligt er nu 2 weken in en zo te zien is de kwaliteit goed, een mooie donkergroene grasmat hebben we. En dat voor een mooie prijs. Christiaan bedankt!
Groeten Bert en familie, Eindhoven

Beoordeling: 5 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Prima Graszoden

16 maart 2012

Prima kwaliteit geleverd. Ben zeer tevreden over het gazon.
Groeten Jos, Heeswijk-Dinther

Beoordeling: 4 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Bezorgen graszoden

2 juli 2011

Christiaan, via deze weg bedankt voor de het snel bezorgen van de graszoden! Je komt je afspraken na. Ik ga je aanbevelen bij andere mensen.
Groeten Henk, Den Bosch

Beoordeling: 5 uit 5.


Verspeek Graszoden |
Mooi gazon, snel en netjes geleverd

11 mei 2011

Bij Verspeek graszoden gras besteld voor mijn achtertuin. Ondanks dat Verspeek niet uit regio Waalwijk kwam kon hij binnen enkele dagen bezorgen tegen een prima prijs. Het gras sloeg meteen goed aan en de tuin ligt er prachtig bij!
Groeten Thijs, Waalwijk

Beoordeling: 4 uit 5.

 


Verspeek Graszoden |
Prachtig gazon dankzij Verspeek graszoden!

25 februari 2010

Afgelopen zaterdag 20 Febr. 2010 hebben we in onze nieuwe tuin graszoden gelegd. Binnen enkele uren had alles een mooie groene kleur! Laat de lente maar komen. Het gras werd snel en op het afgesproken tijdstip bezorgd.
Groeten Maria, Nijmegen

Beoordeling: 4 uit 5.

Deel uw ervaring