Graszoden vanaf € 2,80 per m² Prijzen

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Graszoden Utrecht

Verspeek Graszoden levert in heel Utrecht:

  • Utrecht
  • Maarssen
  • Odijk
  • Houten
  • Culemborg
  • Nieuwegein
  • Zeist
  • Vianen

De bezorgprijs voor graszoden naar Utrecht of omgeving is vanaf € 45,- en is afhankelijk van de hoeveelheid die u bestelt en de afstand naar Verspeek Graszoden in Maren-Kessel (tussen Oss en Den Bosch). Wenst u een passende offerte voor het leveren van de graszoden in Utrecht of omgeving dan kunt u contact met ons opnemen via ons offerteformulier.

Zelf leggen of laten leggen

U kunt onze graszoden gemakkelijk zelf leggen. Natuurlijk kunt u ze ook laten leggen. Daarover vindt u meer informatie op gazon laten aanleggen.

Afhalen

Uiteraard kunt u de graszoden ook bij ons in Maren-Kessel (gem. Oss, Noord-Brabant) afhalen. Wilt u de graszoden zelf naar Utrecht vervoeren, dan worden de zoden voor u ingeladen. Per vierkante meter gras heeft u één zode nodig à € 2,80. Wanneer er grotere hoeveelheden graszoden door u zelf naar Utrecht vervoerd worden is korting uiteraard altijd bespreekbaar.

Contact

Heeft u graszoden in de omgeving van Utrecht, Maarssen, Zeist, Odijk, Houten, Culemborg, Vianen of Nieuwegein nodig? Neem dan contact op met Verspeek graszoden via 0412 – 76 40 40 of verkoop@verspeekgraszoden.nl.

Wilt u direct een offerte opvragen of een bestelling plaatsen, dan kunt u dat doen middels het offerteformulier en bestelformulier.

Utrecht kaartje

Referenties

Verspeek Graszoden | Zeer tevreden over de service

30 mei 2013

Zeer tevreden over de service rondom mijn bestelling. Een snelle reactie, correcte afwikkeling en een hoog service niveau en dat ook nog eens met een prettige bejegening. Wat wil je nog meer… ik kan het zeker aanraden.
K.v.E, Driebergen
Beoordeling: 5 uit 5.