Graszoden vanaf € 2,80 per m² Prijzen

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Gazon laten aanleggen

Als u uw gazon op professionele wijze wilt laten aanleggen is dat uiteraard mogelijk. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van uw gazon! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Offerte aanvragen

Bij het aanleggen van uw gazon houden we uiteraard rekening met het tuinontwerp en al uw wensen. De volgende stappen worden doorlopen voor een strak eindresultaat dat jaren meegaat:

Oude graszoden verwijderen

Indien nodig verwijderen van het oude gras door middel van een graszodensnijder. Als de ondergrond erg vast is wordt deze losgefreesd. De voedingstoestand van de grond wordt beoordeeld, indien noodzakelijk frezen we compost door de bovenlaag.

Egaliseren

Na het frezen wordt de grond verdicht met behulp van een gazonrol. Hebt u te veel of te weinig aarde, dan wordt deze aangevuld of afgevoerd.

De ondergrond wordt vervolgens met een hark grofweg geëgaliseerd. Om verzakking op termijn te voorkomen wordt deze daarna stevig aangewalst. Daarna wordt de waterpas erbij gehaald om te zorgen dat het gazon exact vlak ligt. Uiteindelijk wordt de ondergrond nog één keer aangewalst voor een perfect strak eindresultaat.

Bemesten

Vervolgens is het van belang de ondergrond goed te bemesten. Dit gebeurt met “Marathon Repair & Preseed“. Het bemesten van de ondergrond bevordert de wortelgroei van de graszoden. Hierdoor heeft u snel een sterk en gezond gazon.

Leggen

Bij het leggen van de graszoden wordt begonnen met een kader, hierdoor heeft u minder kans op uitdroging van de graszoden. Voor een perfect eindresultaat worden de graszoden strak tegen elkaar aangelegd.

Snijden

Is dit gebeurd dan worden de graszoden afgesneden, zodat ze naadloos aansluiten tegen bijvoorbeeld de bestrating of een schutting. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat u met uw grasmaaier over de bestrating en het gras kunt rijden. Hierdoor wordt perfect maaien mogelijk.

Walsen

Als het gazon helemaal is gelegd, wordt er nog één keer gewalst. De graszoden zullen dan goed vast groeien. Daarna kan de sproeier aan en kunt u gaan genieten van uw nieuwe gazon!

Advies

U ontvangt uiteraard een onderhoudsschema met tips om uw gras in perfecte conditie te houden.

Uw gazon op professionele wijze laten aanleggen? Plaats dan een bestelling via het bestelformulier.

Bestellen

Uiteraard kunt u ook eerst een offerte op maat aanvragen.

Voorbeeldtuinen