Graszoden vanaf € 2,80 per m² Prijzen

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Grasplaggen

Grasplaggen voor uw gazon of dak

Grasplaggen van de allerbeste kwaliteit vindt u bij Verspeek graszoden. Of u nu een strak gazon aan wilt leggen of een ecologisch dak wilt ontwikkelen.

Grasplaggen voor gazon

Het overgrote deel van onze grasplaggen wordt gebruikt om een gazon aan te leggen. Wij hebben zowel reguliere grasplaggen als extra grote big rolls voor een gazon van meer dan 500 vierkante meter.

Al onze grasplaggen zijn van topkwaliteit en gegarandeerd onkruidvrij.

Grasplaggen voor Eco dak

Dakbeplanting wordt in sommige gebieden (zoals scandinavie) van oudsher toegepast. In Nederland is de techniek nog niet algemeen bekend bij de particuliere huizenbezitter en wordt het vooral toegepast door gemeenten en bedrijven. Toch heeft een begroeid dak een aantal voordelen die het het overwegen waard maken.

Een grasdak:

  • Is aantrekkelijk (groen) voor de leefomgeving,
    extra waardevol in een stedelijke omgeving
  • Heeft een positief effect op de luchtkwaliteit
  • Is zeer goed isolerend
  • Is geluidsdempend
  • Is duurzaam

Wie overweegt om een groen dak aan te leggen doet er goed aan zich van tevoren te verdiepen in de materie aangezien er aan een aantal strikte voorwaarden voldaan moet worden. Zo is er een zeer sterke dakconstructie nodig en moet de waterhuishouding goed geregeld zijn.