Graszoden vanaf € 2,80 per m² Prijzen

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Wanneer gras zaaien

Periode

Gras zaaien kan op twee momenten in het jaar; in het voorjaar (van april tot mei) en aan het einde van de zomer (van half augustus tot en met oktober). In het voorjaar bestaat de kans dat de nachten te koud zijn, waardoor de graszaden moeilijker ontkiemen. Het einde van de zomer is dus de beste periode maar het nadeel daarvan is dat het gazon pas de volgende zomer te gebruiken is.

Graszoden kunnen het hele jaar door gelegd worden, geven direct een prachtig groen aanzicht en zijn vrijwel meteen te gebruiken.

Weer

Wanneer u gras gaat zaaien is het raadzaam om rekening te houden met het weer. Graszaad ontkiemt het beste bij een temperatuur boven de 15 graden. Daarnaast is het van belang dat er voldoende neerslag valt om de zaden te laten ontkiemen. Bij teveel wind kan het graszaad wegwaaien.

Bij andere weersomstandigheden

Graszoden kunnen bij alle weersomstandigheden (behalve als het vriest) worden gelegd.