Graszoden vanaf € 2,80 per m² Prijzen

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Onze graszoden

Verspeek Graszoden levert topkwaliteit gras. Bovendien garanderen wij dat onze zoden geen onkruid bevatten. Doordat de zoden gekweekt worden uit een mengsel van veldbeemd, roodzwenk en Engels raaigras zijn deze zowel sierlijk als zeer sterk. Ideaal voor een gazon dat veelgebruikt wordt door bijvoorbeeld spelende kinderen en huisdieren. Niet voor niets staat dit type gras bekend als ‘speelgazon’.

Hoge kwaliteit zoden

Voordat de zoden verkocht worden, wordt het gras zeer goed verzorgd:

  • Het gras groeit gemiddeld een jaar voordat de grasmatten gesneden worden.
  • In dat jaar wordt het gras gemiddeld tachtig keer gemaaid.
  • De graszoden worden van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd.
  • Daardoor zijn onze zoden van hoge kwaliteit en gegarandeerd onkruidvrij.

Prijzen

Ondanks de aandacht die wij aan het gras besteden, zijn onze zoden en aanverwante producten heel betaalbaar, kijk voor het prijsoverzicht op de pagina prijzen.

Contact

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0412 – 76 40 40. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons online contactformulier. Graag geven wij u meer uitleg over het aanleggen en onderhoud van uw gazon. Wilt u direct de graszoden bestellen, dan kunt u dat doen middels het bestelformulier.