Graszoden vanaf € 2,80 per m² Prijzen

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Graszoden kopen

Graszoden kopen in Noord-Brabant, Gelderland of Utrecht? Dan bent u bij Verspeek Graszoden op de juiste plek! Wij verkopen topkwaliteit zoden, die met de grootste aandacht gekweekt zijn.

Toch verkopen wij de zoden voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Offerte aanvragen Direct kopen

 

Kwaliteit

De graszoden die wij verkopen worden gekweekt op basis van speelgazon gras (gras dat bestaat uit een mengsel van roodzwenk, Engels raaigras en veldbeemd).

Het voordeel van dit gras is dat het diep wortelt, waardoor het zich beter houdt in drogere perioden. Ook is het gras zeer sterk, waardoor het behoorlijk intensief gebruikt kan worden en toch zijn sierwaarde behoudt.

Graszoden kopen doet u dus bij Verspeek Graszoden!